Navigation Menu+

We zijn live! (& cookies) – Giveaway!

Geplaatst on 1 maart 2012 in Life&Cookies | 10 reacties

DSC_6630

Hoera! Het is zover! Na ruim drie maanden klussen, onderzoeken, schrijven, finetunen en verbouwen is mijn blog klaar om gelezen, gezien en gedeeld te worden! Ik ben er heel erg trots op en ontzettend blij dat het zo’n mooie site geworden is! Ik heb er met heel veel plezier aan gewerkt en ben onwijs druk geweest met het vinden van de juiste toon voor de blogs, met het verbeteren van mijn fototechnieken en het vinden van leuke onderwerpen. Als je verder terug leest, zul je zien dat er nogal wat verschil in de blogs zit, maar ik hoop dat dat met een paar weken helemaal weg is!

Maargoed. Wat is nou life & cookies? Niet wéér een beautyblog, toch? Nee, Life & Cookies is meer dan alleen beauty, ondanks de tonnen artikelen die je hier zult zien over nagellak, make-up, mode en allerlei verzorgingstips en -trucs. Dit is een lifestyle blog. Mijn lifestyle. Ik blog over gadgets en apps die ik tof vind, recepten die ik graag wil delen omdat ze zo super gemakkelijk zijn om te maken of omdat je bepaalde koekjes nou eenmaal ooit in je leven gegeten moet hebben. Ik hou van lezen, van Tv en films en naast de kritische reviews zal ik ook proberen om zoveel mogelijk must-see’s te posten. Voor tips en filmpjes over het schoonmaken van je laptop, het planten van voorjaarsbolletjes, het poetsen van je schoenen of hoe je thee-aanslag uit je favoriete mok krijgt kun je terecht in bij ‘How to…’. En omdat ik nog wel eens mijn koffer pak en in het buitenland terecht kom, kun je af en toe ook nog genieten van een fotoverslag uit het buitenland of een leuke lijst met aanraders voor je stedentrip.

Deze blog gaat niet over de moeilijke dingen in het leven, maar juist over de leuke dingen die het leven net wat makkelijker maken. Om je gedachten even ergens anders te brengen, je op te vrolijken of iets bij te brengen. En natuurlijk ben je van harte welkom om je ervaringen te delen! Je kunt gemakkelijk reacties achterlaten via social media (zie rechtsboven) of gewoon met je emailadres. Discussie is uiteraard van harte welkom, afzeikcomments niet, enige beschaving is wat dat betreft gewenst.

Enfin. Natuurlijk kan ik niet de lancering van mijn site zomaar voorbij laten gaan, zonder dat ook op een uitbundige manier met jullie te vieren! Dus trap ik direct af met een hele grote giveaway! En er van uit gaande dat de meeste lezers van deze site nagellakliefhebbers zijn, ben ik eens goed na gaan denken welke producten en merken mij blij maken en waar ik zo dol op ben!  Op basis daarvan heb ik een pakket samengesteld, wat ik weg wil geven.

Dit zit er in!DSC 6630 346x457 custom We zijn live! (& cookies)  Giveaway!

 • O.P.I  – Expert touch Lacquer remover
 • O.P.I – Rainbow Connection (Muppets collection)
 • O.P.I -Vampsterdam (Holland collection)
 • O.P.I – Red crackle
 • Nicole By OPI – Have a Heart
 • Nicole By OPI – Respect the world
 • Zes hele gave lakken van Models Own
 • Awesome paars hololakje van Claire’s
 • Wattenschijfjes Duo + van Demake-up
 • Kruidvat Beauty Essentials – 4 fasen vijl (fijnste polijstvijl éver)
 • De Britse Vogue van Maart

(Beter bekijken? Klik op het plaatje!)

Hoe kun je winnen!
Natuurlijk wil ik graag dat zoveel mogelijk mensen horen, lezen en zien dat Life & Cookies bestaat en eindelijk live is gegaan. Dus daag ik je uit om dat aan jouw vrienden, kennissen of familie te laten weten! Dat mag uiteraard een tweet zijn of een bericht op Facebook, maar het kan natuurlijk nog veel leuker/gekker! Alles telt mee.

De voorwaarden!
- als je tweet: volg @lifeandcookies op twitter, vermeld de hashtag #lifeandcookies in je tweet. Dat kan direct vanaf hier.
- als je een bericht deelt op facebook: like de pagina www.facebook.com/lifeandcookiesNL en zet/tag de pagina in je bericht.
- Je scoort een + als je me volgt via Bloglovin’!
- Doe je wat anders dan twitter of facebook? Leuk, origineel! Laat dan zien wat je gedaan hebt! Stuur je foto’s, filmpjes, printscreens met een begeleidende uitleg etc. naar emma@lifeandcookies.nl

Je hebt de tijd tot en met dinsdag 6 maart, 23.59 uur. Inzenden die daarna binnenkomen doen helaas niet mee.
Op woensdag 7 maart verkies ik de winnaar door middel van random.org, en dit maak ik dan ook bekend in een nieuwe blog. De winnaar heeft tot vrijdagochtend 09.00 uur de tijd om te reageren op mijn bericht, daarna trek ik een nieuwe winnaar. Uiteraard worden valse en dubbele inzendingen, evenals inzendingen onder een valse naam direct gediskwalificeerd. Heb je vragen? Neem dan even contact op via de contactpagina.

Anyway! Al dat regeltjesgedoe is volgens mij wel duidelijk, rest mij niets meer dan jullie héél veel leesplezier te wensen op Life and Cookies! Ik ben onwijs benieuwd naar jullie reacties, opmerkingen, feedback en comments, dus laat je vooral horen!

 

Follow my blog with Bloglovin

10 Reacties

 1. Ha Emma, van harte gefeliciteerd met je coole nieuwe blog! Niet alleen ziet het er supergoed uit, maar het is ook nog eens heel lekker rondhangen hier. Veel plezier morgen, als de positieve reacties vast en zeker zullen losbarsten! X Claudia

 2. Van harte gefeliciteerd, het ziet er super uit! Ik ben nu al fan and don’t tell my boss maar tijdens verveelmomentjes kom ik hier even rondhangen :) Veel succes en natuurlijk plezier! :D

  •  @facebook-1022935646:disqus Doe je wel mee met de giveaway? Of laat je ‘m schieten? ;-)

 3. Ziet er mooi uit hoor! Ik ga later nog even alles uitgebreid doorlezen ;-)

 4. Jeeeeeeh! Live! Heel cool chica. Ik ben vaste klant. :) Heb al getwittert en gefacebookt en ga nog even nadenken over andere plekken om je te promoten. Want oh oh oh wat heb je een tof give away pakket samengesteld. :)

 5. Jaaaa je bent er!!!! Eindelijk!! Heb ik eens wat te doen op mijn vrije dag! Ziet er super uit Em, **knuffel**

 6. @facebook-1022935646:disqus  Dankjewel! Fans van het eerste uur zijn de beste! ;-)

  @34153782b5709ec7a5bc6284943a6ca8:disqus Geniet ervan meid! Enjoy!

  @nellekepoorthuis:disqus Zet hem op! Maar haast je niet, je hebt tot dinsdag de tijd hoor!

  @twitter-15143371:disqus Neem je tijd. Als je feedback hebt of foutjes ziet, mail je even? :-)

  @21f624a5a62d66422ef2cd02f8ccad78:disqus Wauw, wat was je er supersnel bij zeg, cool! En dank voor je compliment. Rondhangen is het leukste!

 7. Jaaaa ik doe ook mee! Heb al getweet. Ik weet dat dit echt een populaire blog wordt Emma, door de veelzijdigheid. Succes en ook vooral: have fun! :)

  •  @twitter-27260091:disqus Heb je wel de hashtag gebruikt? #lifeandcookies? Want ik heb nog niets gezien! Zet ‘t anders gauw even op Facebook, like de pagina ook even. Dan kan ik je nog meenemen!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Een maand L&C: terugblik op een vliegende start » Lifestyle blog Life & Cookies - [...] Leuke dingen dan! Inmiddels heb ik 53 blogs geschreven. Daarvan zijn de vijf best gelezen blogs: 1. We zijn …

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>