Navigation Menu+

NOTD: Nubar – Brilliant

Geplaatst on 16 april 2012 in Nagellak | 2 reacties

nubarbrilliant-1

Een van de lakjes die ik laatst al in mijn filmpje liet zien, is van Nubar en heet Brilliant. Het is een prachtig zachte holografische nagellak met een hele lieve uitstraling in de schaduw en een heerlijke regenboogglans in het zonlicht! Ik heb een paar foto’s gemaakt tijdens nogal regenachtige dagen en ben hem na het maken van de foto’s blijven dragen. Een paar dagen later was er ineens zomaar zon, dus heb ik nog een paar extra foto’s gemaakt van de holografische glans. Kijk je mee?

nubarbrilliant 1 600x833 custom NOTD: Nubar   Brilliant

Brilliant is een lak die je absoluut niet moet beoordelen als hij nog in het flesje zit en nog niet op je nagels. Ik heb zelden zo’n verrassing gezien! Wat een schattig lief suikerspinkleurtje! De roze lak is heel erg goed draagbaar, dekt prachtig in twee laagjes en valt niet eens heel erg overdreven op, waardoor het naar mijn idee een lak is die je altijd wel kunt dragen.

nubarbrilliant 2 600x736 custom NOTD: Nubar   Brilliant

nubarbrilliant 3 600x679 custom NOTD: Nubar   Brilliant

Pas in het zonlicht komt de echte kracht van deze lak naar boven. Hello holo! Een prachtige glans komt uit de lak naar voren, die tot dan toe zilverachtig glitter lekker. Leuk! De holografische glitters zitten echt ín de lak verwerkt, het zijn geen chunky glitters.

nubarbrilliant 5 600x847 custom NOTD: Nubar   Brilliant

Close-up, een aantal dagen later. Zoals je ziet is het een en al regenboogkleurtjes. Mooi he? Overigens heb ik deze lak ruim drie dagen gedragen – inclusief veel typen, heavy keukenwerk en schoonmaken – en dit is álle tipwear. Voor een lak met zoveel glitters erin ben ik daarom helemaal niet ontevreden!

nubarbrilliant 6 600x793 custom NOTD: Nubar   Brilliant

Brilliant van Nubar is in tegenstelling tot wat ik verwachte toen ik het flesje zag, een echte verrassing! Het is een mooi lief kleurtje, dat in het zonlicht tot leven komt en daardoor heel erg goed draagbaar is. Ook ben ik erg te spreken over de dekking, die ik heel goed vind. Bovendien is de lak echt eenvoudig te verwijderen en had ik daar geen speciale extra-mega-super nagellakremover voor nodig. Ideaal!

Wat zeg jij van dit lieve roze kleurtje? Zou je er voor kunnen gaan?

2 Reacties

  1. Ik vind ‘m SUPER! Die gaat op m’n wishlist!
     

  2. Bij mij ook! Ik vind de bruine ondertoon van Gem en Jewel niet zo mooi, ik ben niet van de bruin. Maar deze is prachtig. Zeker als de zon schijnt. :)

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>