Navigation Menu+

Meld je aan voor de mailinglijst!

Geplaatst on 18 april 2012 in Life&Cookies | 1 comment

1102040_93373545

Niet iedereen is dol op dezelfde soort artikelen op Life & Cookies. De een houdt enorm van nagellak en beauty maar heeft twee linkerhanden en weet enkel hoe een magnetron werkt. De ander houdt juist van koken, reizen en films maar heeft totaal geen interesse in nagellak, make-up en andere damesmeuk. Zo gaat dat nu eenmaal en dat vind ik helemaal niet erg. Ik ben blij met iedereen die de moeite neemt om mijn blogs op L&C te lezen en te reageren!

Toch heb ik er iets op gevonden. Een mailinglijst! Er is hard aan gewerkt en vandaag is ‘ie dan eindelijk klaar. Ik ben trots!

Iedereen die dat wil, kan zich inschrijven voor deze mailinglijst. Belangrijk is daarbij dat je aangeeft uit welke categorieën je blogs wil ontvangen. Dus je krijgt niet standaard een enorme bak met email! Stel, je abonneert je op ‘Gadgets’ en ‘Travel’. Zodra ik dan in één van die categorieën een nieuwe blog plaats, ontvang je een email. Je krijgt dus geen e-mails met blogs over nagelriemen, recepten voor cupcakes en mijn nieuwste mascara’s. En uiteraard, voor de liefhebbers kun je ook gewoon ‘allemaal’ selecteren. Als je ook nog sporadisch een nieuwsbrief van Life & Cookies wil ontvangen (bij winacties of andere bijzondere mededelingen), dan kun je daar ook voor kiezen. Voor ieder wat wils!

Vergeet dus niet om je vent erop te wijzen dat hij nu óók Life & Cookies kan lezen, zónder alle vrouwenblogjes!

Als je iets verder naar onderen scrolt, zie je aan de rechterkant de link naar de inschrijfpagina!
Lukt er iets niet of heb je vragen? Laat het dan even weten in de reacties of mail naar emma@lifeandcookies.nl!

1 Reactie

  1. Een directe link werkt natuurlijk ook prima! Klik hier –> http://www.lifeandcookies.nl/nieuwsbrief om je aan te melden!

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>