Navigation Menu+

Filmpje: Lush Utrecht is open!

Geplaatst on 27 april 2012 in Video | 7 reacties

IMG_3808

Zo, dat was me het ochtendje wel! Nadat ik snel mijn spullen bij Seats2Meet in Utrecht had neergezet, ben ik direct naar de Steenweg 46-48 gelopen, want daar is vandaag de nieuwste winkel van Lush geopend!

Morgen volgt een uitgebreid verslag + foto’s, maar voor vandaag hou ik jullie graag even zoet met een kleine impressie van de winkel in onderstaand youtubefilmpje!

Ben jij ook in de winkel geweest? En heb je ook je slag geslagen? Ik ben benieuwd wat jij ervan vond!

7 Reacties

  1. Wooooow, jij bent er snel bij! :O Wat goed zeg!
     
    Was leuk je gezien te hebben meid!

  2. Heel vlot! Ik vond het erg leuk, ook om je ontmoet te hebben!

  3. Leuheuk!!

  4. Wow, dat ziet er gezellig uit! Ik baal echt dat ik niet naar je avond kan in de Rotterdamse Lush! Zo jammer!

  5. Lol ik ben ook in beeld! Das echt maf :P Maar was gezellig gisteren! Heb jij nog veel dingen gekocht of valt dat wel mee?

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>