Navigation Menu+

Review: Lush – Angels On Bare Skin

Geplaatst on 28 april 2012 in Beauty | 1 comment

Oude recepten en andere dingetjes uit grootmoeders tijd, ze zijn heerlijk, simpel en vaak werken ze het beste. Dat gaat op voor de lekkerste maaltijdrecepten, taarten, LushAngelsonbareskin 1 150x150 Review: Lush   Angels On Bare Skinkoekjes, schoonmaakmiddeltjes en voor de verzorging van je lijf. Lush is ook dol op die oude recepten en heeft op die manier ‘Angels on Bare Skin’ ontwikkeld. Ik gebruik het al een tijdje om de twee dagen om mijn gezicht lichtjes mee te scrubben en reinigen en het werkt heerlijk! Tijd voor een review!

Angels on Bare Skin zit in het bekende zwarte doosje, met op het deksel een korte beschrijving. ‘Deze simpele eeuwenoude mix van ingrediënten is een wereldwijde bestseller. Het laat je huid stralen van gezondheid met amandeldelen, Chinese klei(Kaolin) en helende etherische oliën.’ Hmmm! Eeuwenoud, bestseller, stralen… dat klinkt goed!

LushAngelsonbareskin 3 150x150 Review: Lush   Angels On Bare SkinLush schrijft ook nog het volgende over Angels on Bare Skin:
“De gemalen amandelen in Angels veranderen als je het met water vermengt in verzachtende amandelmelk. Dit wordt wereldwijd gebruikt als middel om de huid  te verhelderen te maken en haar licht aan te spannen. We vermengen het met kaolin, een zachte kleisoort die vuil absorbeert en zacht reinigt. De plantaardige glycerine voedt en verzacht je huid. De mix essentiële oliën die we hieraan toevoegen staan allemaal bekend om hun balancerende en aanspannende effect op de huid. Als laatste sprenkelen we gedroogde lavendelbloemetjes over deze schitterende mix, dat is alles!”

Als je het deksel eraf draait, zie je een grote brok van het product in het bakje zitten. Het lijkt misschien wat weinig, maar geloof me, hier heb je echt meer dan genoeg aan! Ik ben overigens blij dat ik in de winkel direct uitleg kreeg hoe dit werkt, want ik had anders – ondanks de instructie op de verpakking – niet goed geweten hoe ik het aan moest pakken.
De cleanser ruikt een beetje eigenaardig. Er zit een duidelijke lavendelgeur aan en ook de amandel ruik je wel. Maar vooral overheersend is de Chinese klei, die heel erg opvallend geurt. Ik vind het zelf erg lekker! Het ruikt heel natuurlijk, aarde-achtig. Ook is de klei wat vochtig en licht plakkerig. Gek spulletje!

angelsonbareskin 1 150x150 Review: Lush   Angels On Bare SkinHet werkt als volgt:
Je haalt met je vingers een klein brokje van de cleanser af, ongeveer zo groot als een flinke erwt. Dit is meer dan genoeg om je gezicht lekker mee te reinigen. Laat een paar druppels water op het brokje in je hand vallen en vermeng met je vinger het geheel tot een papje. Het is een beetje een gedoe maar als je het een paar keer hebt gedaan, heb je het zo door. Met dit papje was je je gezicht. Pas op dat het niet in je ogen, neus en mond komt. Was voorzichtig met masserende bewegingen je gezicht, laat het (als je dat wil) heel even intrekken en spoel het dan af met lauwwarm water. Dep daarna voorzichtig je gezicht droog en klaar!

angelsonbareskin 6 Review: Lush   Angels On Bare Skin

Lekker opgefrist? Ik vind het een fijn product om m’n gezicht mee te wassen. Het verminderd roodheid, m’n gezicht is lekker schoon en het voelt heel gezond voor m’n huid, de natuurlijke ingrediënten doen echt hun werk! Het maakt m’n huid niet droog of trekkerig en ik verzorg na het gebruik mijn gezicht zoals ik dat verder altijd doe.

Ander voordeel (en op een andere manier bekeken ook nadeel): dit product bevat geen water, is niet vloeibaar en dus zijn er geen conserveringsmiddelen nodig. Ook zijn er geen chemische ingrediënten gebruikt, dus je smeert geen gekke dingen op je huid die mogelijk schadelijker zijn dan je van te voren dacht. Ik ben écht een fan van dit superproduct, geen wonder dat het een bestseller is! De officiële houdbaarheid ligt op drie maanden, maar ik heb mijn doosje inmiddels wel wat langer en ik ben nog steeds niet over de helft, noch is het product van minder goede kwaliteit of anders gaan ruiken. Superfijn, want ik gebruik het om de twee dagen om mijn huid lekker op te frissen!

Angels on Bare Skin kost €9.50 per 100 gram en is verkrijgbaar bij alle Lush-fillialen of op www.lush.nl

Waarmee maak jij je gezicht graag schoon? En zou je ook wel eens een cleanser zoals deze willen proberen?

Ben je ook dol op Lush en lijkt het je leuk om IN een Lush-winkel een feestje te vieren met mij, andere lezers van Life & Cookies onder het genot van een lekker hapje en drankje? Lees dan meer (en schrijf je meteen in!) via deze link!

1 Reactie

  1. Mmmmmm die wil ik ook altijd nog een keer uitproberen!

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>