Navigation Menu+

Filmpje: Shoplog Primark accessoires

Geplaatst on 1 mei 2012 in Video | 1 comment

Primarkshoplog

Zo af en toe duik ik vol goede moed de Primark in. Kleding haal ik er nog vrij weinig, mijn maat is altijd als eerste weg (snik). Maar voor accessoires kom ik er meer dan graag! Onlangs heb ik weer een grote zak vol nieuwe meuk meegenomen, die wel weer het laten zien waard is. Check onderstaand filmpje!

Wat koop jij graag bij Primark? En zou jij geld uitgeven aan neonkleurige spulletjes?

1 Reactie

  1. Leuke spullies! Ik heb helaas (of misschien maar beter ook..) geen Primark in de buurt.

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>