Navigation Menu+

NOTD: Deborah Lippmann – Mermaid’s Dream

Geplaatst on 10 mei 2012 in Nagellak | 8 reacties

mermaids dream-1

Lang leve Deborah Lippmann en de prachtige nagellakken die het merk voort brengt. Ik had nog niet een nagellak van dit merk, want niet alleen was het tot voor kort niet in Nederland te krijgen maar ook is het érg duur en vond ik de meeste kleuren eigenlijk niet zo de moeite waard. Maar toen ik eenmaal foto’s van deze superlak had gezien, belandde hij direct op mijn wensenlijstje en kon ik bij Parfumerie La Bourse in Rotterdam m’n slag slaan.

mermaids dream 1 600x465 NOTD: Deborah Lippmann  Mermaids Dream

Mijn eerste indruk van dit lakje was dat het werkelijk een betoverende substantie is, die inderdaad érg aan meerminnen, grote gekleurde zeeschelpen en rijen met prachtige diepzeeparels doet denken, zoals we die kennen uit sprookjes en van Disney natuurlijk. De zachte zeegroene kleur met de prachtige parelmoer/frosty finish en blauwe glitters is om door een ringetje te halen, zo mooi! Door het hoge glittergehalte trekt de lak ook niet glad op de nagel, maar blijft het een oneffen oppervlak, waardoor de parelmoerglans nóg dieper lijkt.

mermaids dream 2 600x552 NOTD: Deborah Lippmann  Mermaids Dream

Het aanbrengen van de lak gaat erg gemakkelijk en Mermaid’s Dream lakt ook als een dream. Na twee mooie laagjes zit de lak op je nagels zonder door te schijnen of ook maar ergens sheer te worden. De lak is prima houdbaar, zeker voor een glitterlak. Hij houdt niet geweldig fantastisch lang, maar drie dagen moet zeker lukken, mits je een goeie laag top coat gebruikt. Het verwijderen is wat minder gemakkelijk maar bij gebruik van een goede remover en stevige wattenschijfjes is het geen onoverkomelijk punt.
mermaids dream 3 600x474 NOTD: Deborah Lippmann  Mermaids Dream

mermaids dream 4 600x539 NOTD: Deborah Lippmann  Mermaids Dream

Is het geen beauty? *zucht*
Overigens is het wel een dure beauty, want Deborah Lippmann lakjes kosten €19.95 per stuk. Gelukkig heb ik hem gekocht bij een parfumerie waar ze standaard kortingen voeren op het gehele assortiment, waardoor ik vier euro minder betaalde. Joepie!

Waar denk jij aan, als je de lak zo ziet op de foto’s?

Nog even dit…
Dit is mijn honderdste blog op Life&Cookies.nl! Yaaay! Ik ben er trots op en zo blij mee! Dank jullie wel dat jullie mijn blog blijven lezen, reacties achterlaten, suggesties doen en soms gastblogs schrijven. Ik kan niet vaak genoeg zeggen hoe enorm blij ik daarmee ben! Zonder jullie zou ik alleen maar in de leegte kletsen en zou het allemaal een stuk minder leuk zijn. So keep on reading en blijf Life&Cookies ook delen met jouw vriendinnen! Immers, hoe meer lezers, hoe meer inspiratie ik opdoe voor nieuwe blogs, hoe leuker!

Iets meer dan twee maanden terug kwamen de eerste blogs online. Wat heb ik al veel geschreven! Bijna de helft ben ik al weer vergeten icon wink NOTD: Deborah Lippmann  Mermaids Dream Maar onder die eerste paar blogs zat onder andere een blog met foto’s van Chanel’s April, May en June maar ook een leuke review van de Mobee Magic Numpad, een recept voor salsa en guacamole en een lange blog vol met mijn favoriete feelgood muziek.

Enne, wil je niets missen van de blogs die online komen? Schrijf je dan in voor de mailing en bepaal zelf uit welke categorieën je de laatste blogs dagelijks in je mail ontvangt. Check lifeandcookies.nl/nieuwsbrief!

8 Reacties

 1. Ooooooooh I looooooove!!

  • Hey! Waar is de rest van m’n tekst! :(

 2. Oeh dat is inderdaad een erg pretty lakje! En gefeliciteerd met je 100e post! :D

 3. Wauw, pure liefde!! <3
  En van harte gefeliciteerd!!!

 4. Gefeliciteerd met je 100e post!!!
   
  Vind het een mooie kleur, ben ook benieuwd hoe hij is met een topcoat er over. Maar 19,95 vind ik echt too much voor een nagellak, te bedenken dat de meeste lakken uit dezelfde fabrieken komen..

 5. Gefeliii met je 100ste post!!! Een heel erg mooi lakjee!!

 6. Nog maar een keer dan.. :(
   
  Ooooooooh I looooooove!! Deze staat zéker op mijn wishlist! Samen met Atlantis van China Glaze (overal uitverkocht :( *huiwlt* )
  En YAAY!!! Gefeliciteerd met blog post nummer 100!! Dat er nog maar velen bij mogen komen :) Ik ben in ieder geval fan! xx

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>