Navigation Menu+

NOTD: Rituals – Sea Green

Geplaatst on 14 mei 2012 in Nagellak | 0 Reacties

Rituals Sea Green-1

In de nieuwste make-up collectie van Rituals, Urban Chic, ligt de nadruk op de glamour en tegelijkertijd snelheid van het stadse leven. De collectie is volledig geinspireerd op het chique stadsleven en bevat allerlei prachtige nieuwe producten, met fascinerende kleuren. Een van deze mooie producten is de nagellak Sea Green, die ik voor jullie heb geswatched.

Sea Green is een heel prettig groen lakje met een verfijnde zilveren shimmer erin. De zeegroene kleur is wat stoerder dan je aanvankelijk denkt als je het flesje ziet maar de zachte shimmer maakt het iets chiquer en geeft de lak een wat dromerig effect. Leuk!

Rituals Sea Breeze 1 600x546 NOTD: Rituals   Sea Green

Ik had twee (vrij oude) lakken van Rituals, waarvan ik de kwaliteit niet heel best vond. Toch besloot ik met het uitkomen van de nieuwe collectie, het maar weer eens te proberen en heb ik deze lak gekocht. Kennelijk is er in die jaren wel iets veranderd, want de kwaliteit van deze nagellak is prima! Niet te dik of te dun maar prettig en fijn lakkend en dekkend in twee lagen. Ook is de lak vrij lang houdbaar zonder te chippen of dof te worden. Ideaal!

Rituals Sea Breeze 2 600x733 NOTD: Rituals   Sea Green

In close-up zie je de zilveren shimmer vrij goed. Mooi he?

Rituals Sea Breeze 4 600x631 NOTD: Rituals   Sea Green

Ik ben erg tevreden over dit lakje. Hij is mooi, lakt prachtig en ik vind hem wel origineel. De shimmer had misschien ietsje duidelijker mogen zijn, maar in het zonlicht komt deze lak prima tot z’n recht.

Deze lak kost € 10.90 en is zowel verkrijgbaar bij de winkels van Rituals, als op rituals.com

Wat vind jij van deze lak?

0 Reacties

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rituals - Freezed Fantasy » Lifestyle blog Life & Cookies - [...] Liet ik direct nadat de collectie in de winkels kwam mijn oog vallen op Sea Green van Rituals (klik …

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>