Navigation Menu+

NOTD: O.P.I – Kiss Me On My Tulips

Geplaatst on 15 mei 2012 in Nagellak | 1 comment

OPIkissmeonmytulips-4

Soms heb je van die dagen, dan zit het digitaal allemaal even niet mee. Een verlate blog vandaag dus, sorry!

Gelukkig is het niet zomaar een blog, want ik heb een verschrikkelijk lief nagellakje om te laten zien! Van Claudia kreeg ik dit prachtige lakje cadeau, ze had het per ongeluk dubbel besteld uit Amerika. Maar dat is helemaal niet erg want ik vind ‘t echt een leuk lakje om te zien. Kiss me on my Tulips!

OPIkissmeonmytulips 4 600x396 NOTD: O.P.I   Kiss Me On My Tulips

Dit vrolijke lakje is onderdeel van de Holland collectie van O.P.I en past helemaal tussen de andere lakjes die ik al uit die collectie heb. Een behoorlijk felle kleur, die op mijn nagels zelfs nog ietsje feller is! Tulpen zijn voor mij écht bloemen die bij de lente passen en ik heb ze vorige maand ook echt in alle kleuren van de regenboog gezien in de Keukenhof. Zelfs een tulp die op deze felroze fuchsiatint lijkt heb ik daar wel gezien.

OPIkissmeonmytulips 1 600x832 NOTD: O.P.I   Kiss Me On My Tulips

Zoals je gewend bent van O.P.I kun je met twee laagjes prima uit de voeten en dekt deze lak vrij goed. Om hem helemaal dekkend te krijgen zodat je ook de witte randen van je nagels niet meer ziet zou je drie laagjes kunnen gebruiken, maar zelf vind ik dat niet zo nodig eigenlijk. De houdbaarheid is redelijk oke, ik vond dat ‘ie vrij snel al slijtage vertoonde bij de rand van mijn nagels. Maar goed, ik draag nagellak slechts bij uitzondering langer dan een twee dagen, dus het maakt me niet zo heel veel uit.

OPIkissmeonmytulips 2 600x710 NOTD: O.P.I   Kiss Me On My Tulips

Kortom, een leuke vrolijke lentekleur, waar ik heel blij mee ben! Ik heb niet zo heel veel creme-lakjes van O.P.I maar ik vind t steeds leuker om te dragen, dus dat komt ook wel goed. Dankjewel Claudia!

De Holland-collectie is toegevoegd aan het vaste assortiment van O.P.I en verkrijgbaar bij de verschillende verkooppunten, zoals bij Sephorawinkels in de V&D. Een flesje kost € 13.95.

Welke lakjes heb jij inmiddels bij elkaar gespaard uit de Holland collectie van O.P.I?

1 Reactie

  1. You are very welcome, fijn dat je er blij mee bent! En dat je er een blog aan wijdt is helemaal leuk! Ik sluit me helemaal aan bij jouw review: heerlijk kleurtje, twee laagjes is prima, en je hebt gelijk: vrij snel tipwear (zeg ik dat goed?), maar wat maakt het inderdaad uit…Ik ben na twee dagen meestal ook wel weer toe aan een ander kleurtje.
     
    Hoewel, als een lakje kwalitatief zo goed blijkt te zijn dat ‘ie er na een paar dagen nog spic en span op zit wil ik dat ook wel weer belonen door ‘m nog ff te laten zitten – had ik bij Baby Blue van Koh bijvoorbeeld, na vier dagen nog geen enkele vorm van slijtage te zien! Had ik nog niet eerder meegemaakt…:o)

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>