Navigation Menu+

Een blog over bloggen: The Versatile Blogger Award!

Geplaatst on 18 mei 2012 in Life&Cookies | 1 comment

1386501_92761519

versatile blogger award Een blog over bloggen: The Versatile Blogger Award!Je kent ze wel, van die leuke invul-lijstje die je in moet vullen met geinige feitjes over jezelf. Ze slingeren altijd een beetje rond over het internet en zo af en toe struikel je eens over eentje. Door mede-blogster Teddlicious (<- *klik*!) werd ik genomineerd voor de ‘Versatile Award’. Ik heb eerlijk gezegd geen idee wat het precies inhoudt maar ik vind het wel heel erg leuk! Dankjewel Tedje! Stiekem heb ik niet zo heel erg veel met ketting-lijstjes maar omdat het me wel leuk leek om eens wat meer over mezelf te vertellen én ik ‘t heel leuk vind dat Tedje aan mij heeft gedacht bij haar nominaties, heb ik me keurig verdiept in wat ik nu precies moet doen.

De regels:

 • Zet de award op je blog (done!)
 • Bedank de blogger die het aan je heeft gegeven (Tnx Tedje!)
 • Vertel zeven random dingen over jezelf
 • Zet de regels in je blog (voila…)
 • Geef de award door aan nog 15 blogger.
  Oke. Awards doorgeven… Nah. Maar ik wil wel vertellen welke blogs ik graag lees. Is het jouw blog? Voel je vrij om de Award in ontvangst te nemen en ook zo’n blog te schrijven. Of niet. Aan jou de keus!

Dus, zeven random feitjes over mij!

 • Ik ben sinds mijn geboorte veertien keer verhuisd.
 • Ik kan met mijn tenen kleine dingen oppakken (als het moet)
 • Ik heb 398 nagellakken in mijn werkkamer staan, verdeeld over drie nagelrekken en twee grote bakken met lades
 • Mijn favoriete dier is een wasbeer, waarschijnlijk omdat de knuffel die ik bij m’n geboorte kreeg ook een wasbeer is (en Aai heet).
 • Ik ben verslaafd aan nieuws en zou eigenlijk journalist worden als ik later groot ben. Maar dat ging niet door.
 • Ik heb geen rijbewijs maar weet wel precies in wat voor auto ik wil rijden als ik ‘m heb gehaald: een Jeep Wagoneer uit 1975. Liefst donkergroen of donkerblauw met van die houten zijpanelen en een 5.9 liter motor. VROARRR!
 • Ik blog al ruim tien jaar. Eerst op Hyves, toen op verschillende web-log.nl’s, daarna op spems.nl en nu hier. Dikke prima!

Vijftien van mijn favoriete (Nederlandstalige) blogs die ik regelmatig bekijk en lees. Het zijn blogs van vriendinnen, kennissen maar er zitten ook beauty- en lifestyleblogs bij. Sommige dingen gaan over eten, anderen over beauty en weer anderen zijn persoonlijk. Er zit van alles bij, voel je vrij om ze eens te bekijken!

 Wat zijn jouw favoriete Nederlandstalige blogs? Ik ben erg benieuwd! Wees ook niet bang om jezelf te promoten, ik vind het juist leuk om meer/nieuwe blogs te zien!

1 Reactie

 1. Aah wat leuk dat je de tag hebt overgenomen!! :-) En wauw je hebt veel nagellakjes! Waarom kon je geen journalistiek gaan doen? X

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>