Navigation Menu+

LE Catrice – Coolibri

Geplaatst on 6 juni 2012 in Make-up | 7 reacties

Het lijkt wel alsof we worden bestookt met allerlei verschillende limited editions en elk merk zich haast om er zoveel mogelijk uit te brengen in de zomer, omdat we dan meer geneigd zijn trends te volgen en impulsaankopen te doen. Hoe het ook zij: de Cruise Couture collectie van Catrice ligt nog maar net in de winkels, of we kunnen alweer uitkijken naar de volgende limited edition: Coolibri. En die ligt over minder dan vier weken alweer in de winkels! Joehoe!

Het thema is ‘Coolibri’, uiteraard vrij naar kolibrie, het tropische en superkleine vogeltje dat gigantisch hard met z’n vleugels kan fladderen en zo heel stil voor een grote exotische bloem kan hangen, om de nectar eruit kan slobberen. Hoe dan ook, het is een kleurige collectie, waarin tropische kleuren als turquoise, geel, oranje en roze de boventoon voeren. De collectie bestaat uit vier oogschaduwpennen, een eyeliner, vier lipglosskleuren, een lipbalsem, een cheek/lip stain en vijf felle nagellakken. Dat is behoorlijk wat lijkt me! En bij het zien van de persfoto’s ben ik alleen maar nieuwsgieriger geworden. Want het zijn een heleboel felle kleuren en veelbelovende producten. Eens kijken wat Catrice erover schrijft:

Eye Shadow Pen:
De vier hoog gepigmenteerde kleuren van de crèmige en super langhoudende Eye Shadow Pen toveren je naar de prachtige wereld van de Amazone. De subtiele metallic glans doet denken aan de manier waarop de kleurrijke veren van de kolibrie weerspiegelen in het zonlicht. Dankzij de penvorm, de intrekbare tip en de zachte textuur met intense kleur is de oogschaduw eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen. Verkrijgbaar in:

C01 Precious Nectar,
C02 Birds Flying High,
C03 Virgin Forest
C04 Exotica.

Prijs: € 3,49

Catr Colibri EyeShadowPenOffen03 140x337 custom LE Catrice  CoolibriCatr Colibri EyeShadowPenOffen02 120x339 custom LE Catrice  CoolibriCatr Colibri EyeShadowPenOffen04 120x325 custom LE Catrice  CoolibriCatr Colibri EyeShadowPenOffen01 119x329 custom LE Catrice  Coolibri

Golden Glow Eye Liner
Fonkelende zonnestralen die het regenwoud oplichten bieden inspiratie voor de Golden Glow Eye Liner. Dankzij de hoog gepigmenteerde stralend gouden tint, geeft de eyeliner je look een bijzonder elegante en intens zomerse frisheid. De vloeibare textuur bevat fijne glanspigmenten en kan dankzij de handige applicator nauwkeurig worden aangebracht. Eén lijntje langs het ooglid is genoeg voor ongelooflijke expressie! Verkrijgbaar in C01 Precious Nectar.

Prijs: € 2,99

Catr Colibri GoldenGlow EL LE Catrice  Coolibri

Nectar Gloss
Zoete bloesems zijn de ultieme verleiding voor kolibries – bij voorkeur in prachtige, frisse en zomerse kleuren. Nectar Gloss geeft een trendy ‘wet-gloss’ finish en maakt je lippen onweerstaanbaar zacht met een lichte, semitransparante textuur en subtiele tint. Verkrijgbaar in:

C01 Birds Flying High,
C02 Feathery Pink,
C03 Gorgeous Blossom
en C04 Exotica.

Prijs: € 3,79

Catr Coolibri NectraGloss01 140x425 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri NectraGloss02 140x425 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri NectraGloss03 1 140x423 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri NectraGloss04 141x428 custom LE Catrice  Coolibri

Colour Refreshing Lip Balm
Opfrissen! Zijdezachte lippen zijn een absolute must voor perfecte zomerse lipgloss- en lipstickstijlen. Verwen daarom  je lippen met de crèmige, langhoudende Colour Refreshing lipbalm! Het hoogtepunt: deze lipbalm reageert op de pH-waarde van je lippen en brengt de natuurlijke, subtiele rode kleur naar boven. De lichte tint geeft lippen een zachte, frisse look.

Prijs: € 4,99
Catr Colibri RefreshingLipBalm1 LE Catrice  Coolibri

Jelly Cheek Tint
Jelly Cheek Tint is absoluut de 2-in-1 zomerfavoriet van dit jaar! Dankzij de lichte vloeibare geltextuur, kun je zelf de kleurintensiteit bepalen en schitterende accenten op je gezicht aanbrengen. Niet alleen je wangen zijn verzekerd van een prachtige rode tint, ook je lippen kun je langdurig rood kleuren. Dankzij het praktische potje, is het eenvoudig om de textuur met de vingers aan te brengen. Verkrijgbaar in in C01 Abloom.

Prijs: € 3,99

Catr Colibri CheekTint 2 LE Catrice  Coolibri

Ultimate Nail Lacquer
Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleur in de meest heldere Coolibri varianten! Hoogglans met of zonder glitter – deze nagellak vervult al je exotische kleurwensen. Verkrijgbaar in:

C01 Birds Flying High,
C02 Twist of Lemon,
C03 Abloom,
C04 Exotica
en C05 Virgin Forest.

Prijs: € 2,49

Catr Coolibri UNL01 150x354 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri UNL02 149x352 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri UNL03 149x353 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri UNL04 150x354 custom LE Catrice  CoolibriCatr Coolibri UNL05 150x354 custom LE Catrice  Coolibri

Nou nou, dat is behoorlijk kleurrijk allemaal! Samen met de enthousiaste beschrijvingen van deze producten ben ik vooral heel benieuwd geworden naar de eyeliner, de verschillende eyeshadowpennen, de blauwe (!?) lipgloss en uiteraard de nagellakken. Ik kan niet wachten tot het begin juli is, want dan ligt deze collectie als het goed is bij de Kruidvat en Trekpleister in de winkels!

Hoe denk jij over de bovenstaande foto’s? Welke producten zijn voor jou misschien wel must-haves?

7 Reacties

 1. Ik ga zeker de roze en de blauwe nagellak proberen! :D #verjaardag

 2. Wauw wat een gave kleuren! Ben weg van de blauwe en groene nagellak, stiekem ook de roze en gele (houd ik normaal helemáal niet van ;) ) en de eye shadow pennen. Voorheen was het altijd maar zwart zwart zwart. Ik ben niet meer ‘bang’ voor kleur :)

  •  @Dutchessje Da’s een mooie ontwikkeling toch?
    

 3. die balsem is mooi

 4. De groenblauwe nagellak roept echt een zalig tropische zwembadgevoel bij me op!

  •  @silverangel Nou he? ik hoop zo dat ie in ‘t echt niet tegenvalt!

 5. hier word ik weer hebberig van, in tegenstelling van de juni lijn. ik ben erg benieuwd naar de eyeshadow pennen en de lipbalm. De gelly cheeky tint wil ik eerst even in de winkel bekijken. Kan me daar even geen voorstelling van maken.

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>