Navigation Menu+

China Glaze Summer Neons – part 1

Geplaatst on 10 juni 2012 in Nagellak | 8 reacties

chinaglazeneon-1

Heb je je zonnebril bij de hand? Mooi zo! Want die ga je nodig hebben als je de onderstaande foto’s wilt bekijken. Onlangs bracht topmerk China Glaze een geweldig kleurrijke collectie nagellakken uit, de Summer Neons! Deze sluit helemaal aan bij de (uit colour-blocking voortgekomen) neon-trend van dit seizoen en is een perfecte optie als je neonkleurige kledingstukken nét iets te ver vindt gaan.

De Summer Neons collectie bestaat uit twaalf prachtige felle kleuren en ik bestelde zes nagellakken uit deze collectie bij Pretty Polish. In dit eerste deel laat ik je drie onwijs coole kleuren zien, namelijk het gifgroene I’m with the lifeguard, het zachte perzikoranje kleurtje Flirti Tankini en de knallend roze Hang-ten-toes!

chinaglazeneon 1 600x513 China Glaze Summer Neons  part 1

Kléine disclaimer vooraf: neon-kleuren op de foto zetten is géén makkie. Ik heb daarom geprobeerd de kleuren zo uitgebreid mogelijk te beschrijven! Op de foto’s heb ik onder alle lakken een base-coat gebruikt, met deze felle kleuren neem ik geen risico als het op staining aankomt.

 

chinaglazeneon 2 600x357 China Glaze Summer Neons  part 1

chinaglazeneon 3 600x318 China Glaze Summer Neons  part 1

Flirty Tankini:

Dit vrolijke en zachte kleurtje was direct een van mijn favorieten uit de collectie, nadat ik aandachtig meerdere sites met swatches had bestudeerd. De foto’s doen deze kleur totaal geen recht want Flirty Tankini is een prachtige en oogverblindende kleur, die zo fel is dat ‘ie bijna licht geeft in het donker. Daarnaast lijkt de lak op de foto’s erg oranje, terwijl op mijn nagels vooral heel veel zacht-roze te zien was. De (wel zichtbare) prachtige roze shimmer in de lak maakt het geheel helemaal af. Dekkend in twee laagjes, waarbij ik het eerste laagje bewust heel dun heb gehouden om de tweede laag wat sterker dekkend aan te kunnen brengen.

China Glaze Flirti Tankini 1 600x622 China Glaze Summer Neons  part 1

China Glaze Flirti Tankini 3 600x668 China Glaze Summer Neons  part 1

China Glaze Flirti Tankini 2 600x691 China Glaze Summer Neons  part 1

I’m with the lifeguard:

Oh yeah! Green it is! Vroeger al en nu nog steeds mijn favoriete neon-kleur en wat is deze lak een geweldig schot in de roos. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze lak enorm neon is en ik betrapte mezelf erop dat ik hardop ‘oh wauw’ zei tijdens het lakken. De felle groene kleur, de zilveren shimmer erin, beide vind ik enorm geslaagd. Wel echt duidelijk minpunt is het feit dat de lak in twee laagjes voor geen meter dekt en ik twijfel zelfs of een derde laag wel zou dekken, maar toch kan het mijn pret niet bederven. This colour rocks! Apart vond ik trouwens dat deze kleur semi-matte opdroogt en de glans op de foto is meer de reflectie van mijn dakraam dan een overduidelijke glans in de lak. Als je nog extra glans wil toevoegen, dan doet uiteraard een laagje top coat altijd goed.

China Glaze Im with the lifeguard 1 600x524 China Glaze Summer Neons  part 1

China Glaze Im with the lifeguard 2 600x429 China Glaze Summer Neons  part 1

China Glaze Im with the lifeguard 3 600x512 China Glaze Summer Neons  part 1

Hang-ten-toes:

Van alle zes de lakken die ik heb gekocht, vond ik deze kleur aanvankelijk het meest doorsnee en heb ik zelfs getwijfeld of ik hem wel zou bestellen. Wat ben ik blij dat ik het wel heb gedaan! Hang-ten-toes is een overduidelijke, oer-typische neonkleur, die zo roze is dat het echt zeer doet aan je ogen. Deze lak roept ‘Barbie’ all over en ik vind hem echt te gek. De gigantisch felle kleur, de enorme glans (die bij veel andere lakken uit deze collectie overigens ontbreekt) en de prima dekking in twee laagjes, zorgen ervoor dat ik deze kleur echt super leuk vind om te dragen. Makkelijk te combineren met een goeie outfit en eventueel ook heel erg leuk voor op je teennagels in een mooi stel strappy sandals.

China Glaze Hang ten toes 1 600x534 China Glaze Summer Neons  part 1

China Glaze Hang ten toes 2 600x678 China Glaze Summer Neons  part 1

China Glaze Hang ten toes 3 600x487 China Glaze Summer Neons  part 1

Ja, deze collectie maakt me behoorlijk gelukkig! Nog blijer werd ik toen ik zag dat na drie dagen neon-lak, ik helemaal geen verkleuring op mijn nagels had. Dat doet China Glaze wel heel goed, want ik was er wel een beetje bang voor. De houdbaarheid is super, zoals we van China Glaze gewend zijn: met topcoat tot zeker drie á vier dagen volledig zonder chips of tipwear. Ideaal dus!

De lakken uit de Summer Neons-collectie zijn verkrijgbaar bij diverse webshops (zoals Pretty Polish, Enchantra en Nailpolishfashion) maar gaat heel erg hard en ze zijn dus niet overal op voorraad. Even goed kijken voor je iets bestelt dus, anders ben je zo een maand verder! De prijs ligt bij alle webshops zo rond de €5.95 per stuk.

Wat is jouw favoriet van deze drie lakjes?

8 Reacties

 1. Die groene!!! Wow..

 2. ik wordt hier echt heel hebberig van! 

 3. @Lifeandcookies oeoeoe wat een leuke artikelen en gave foto’s!! Ik zet ze vanaaf ook even op de facebookpagina :) thx!

  • @PrettyPolish_nl En de lakjes zijn FIJN!

   • @Lifeandcookies ja ik hoor er een hoop positieve geluiden over! :) mooi zo

Trackbacks/Pingbacks

 1. China Glaze Summer Neons – part 2 » Lifestyle blog Life & Cookies - [...] prachtige felle kleuren en ik bestelde zes nagellakken uit deze collectie bij Pretty Polish. In het eerste deel (<- …

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>