Navigation Menu+

China Glaze Summer Neons – part 2

Geplaatst on 11 juni 2012 in Nagellak | 6 reacties

chinaglazeneon-5

Als je van mijn andere blog over de Summer Neons van China Glaze hebt genoten, maak je dan maar op voor onderstaande foto’s! Neons zijn hot en deze heerlijke kleuren horen echt bij de zomer. De Summer Neons collectie bestaat uit twaalf prachtige felle kleuren en ik bestelde zes nagellakken uit deze collectie bij Pretty Polish. In het eerste deel (<- klik) zag je al I’m with the lifeguard, Hang-ten-toes en Flirty Tankini. In dit tweede deel laat ik je de drie andere zomerkleuren zien die ik bestelde. Coming up: Love’s a Beach, Orange you Hot! en Pink Plumeria.

chinaglazeneon 5 600x280 China Glaze Summer Neons – part 2

chinaglazeneon 6 600x393 China Glaze Summer Neons – part 2

Orange you hot!:

Bij het zien van deze kleur moest ik direct aan een heerlijk fris glas fanta en boomgaarden vol sinaasappelbomen denken! Wat is dit een super mooie oranje kleur. Duidelijk aanwezige shimmer en een semi-matte finish, maken deze lak lekker zomers en naar mijn idee heel geschikt voor alle komende EK- en Olympische uitdagingen. Ik heb twee laagjes gebruikt en hij dekt niet helemaal. Met drie laagjes zou je dat kunnen oplossen maar echt nodig is het niet.

China Glaze Orange you hot 2 600x411 China Glaze Summer Neons – part 2

China Glaze Orange you hot 3 600x756 China Glaze Summer Neons – part 2

China Glaze Orange you hot 1 600x447 China Glaze Summer Neons – part 2

Love’s a Beach:

Oeeeeh! Neon en niet een klein beetje ook! Love’s A Beach is naar mijn idee samen met het groene ‘I’m with the lifeguard‘ wel echt de klapper uit de hele collectie. Ontzettend felgekleurd, mooi roze en met een fijne shimmer erin en semi-matte finish. Erg eighties retro en tegelijkertijd krijg ik gigantisch de neiging om een hele grote cocktail te bestellen en lekker decadent op een strandbedje te kruipen… Hmmm!

China Glaze Loves a beach 1 600x575 China Glaze Summer Neons – part 2

China Glaze Loves a beach 2 600x677 China Glaze Summer Neons – part 2

China Glaze Loves a beach 3 600x693 China Glaze Summer Neons – part 2

Pink Plumeria:

Sa-weet! Wat een lief kleurtje is dit toch. Ik vond hem aanvankelijk wel heel erg veel op Flirty Tankini lijken, uit dezelfde collectie, maar het valt toch reuze mee. Dit kleurtje is vele malen zachter en een optimale mix tussen roze en oranje, waar Flirty Tankini echt een stuk feller is en meer oranje. Ook weer een semi-matte finish, net niet helemaal echt mat maar ook absoluut geen glans. Lief kleurtje, dekt alleen voor geen meter: ik heb drie hele dunne laagjes gebruikt. Bij dit kleurtje krijg ik vooral de neiging om wat leuke witte polkadots te zetten!

China Glaze Pink Plumeria 1 600x534 China Glaze Summer Neons – part 2

China Glaze Pink Plumeria 2 600x671 China Glaze Summer Neons – part 2

China Glaze Pink Plumeria 3 600x575 China Glaze Summer Neons – part 2

Dat waren ze dan allemaal! Ik ben erg blij met de lakken die ik tot nu toe uit deze collectie in bezit heb, er zit eigenlijk geen enkele teleurstelling tussen. Ik zou graag zien dat ze wat beter zouden dekken maar van een neon-kleurige lak kan ik eigenlijk niet zoveel beter verwachten dan dit. Want China Glaze lakt verder uitstekend, de houdbaarheid is gewoon goed en ik sta versteld van het feit dat de kleuren ook niet dof worden. Daarom zit ik nu stiekem te dubben of ik de knalpaarse, de lichtblauwe en felgele lak uit deze collectie óók nog wil hebben… Maar dat komt een andere keer.

De lakken uit de Summer Neons-collectie zijn verkrijgbaar bij diverse webshops (zoals Pretty Polish, Enchantra en Nailpolishfashion) maar gaat heel erg hard en ze zijn dus niet overal op voorraad. Even goed kijken voor je iets bestelt dus, anders ben je zo een maand verder! De prijs ligt bij alle webshops zo rond de €5.95 per stuk.

Wat is jouw oordeel over deze lakken? En als je eentje zou willen/durven dragen, welke dan?
Voor het artikel met de andere drie Summer Neons: klik hier!

6 Reacties

  1. @PrettyPolish_nl *glimt van trots*

    • @Lifeandcookies leuk toch! :)

  2. Heerlijk die neon kleuren! Love it!!

  3. Toffe kleuren!!! Die middelste roze vind ik het mooist!!

  4. Moooi! Ik vind de middelste het mooist!

  5. Superleuke kleuren! Ik vind de eerste het mooiste :)

Trackbacks/Pingbacks

  1. Voetbalkoorts! » Lifestyle blog Life & Cookies - [...] dat ze het toch echt gaan winnen vanavond. En natuurlijk, mijn nagels zijn vandaag oranje gelakt (Orange You Hot …

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>