Navigation Menu+

Voetbalkoorts!

Geplaatst on 13 juni 2012 in Life&Cookies | 27 reacties

China Glaze Orange you hot!-2

Ben jij al zenuwachtig voor de spannende wedstrijd van vanavond van Nederland tegen Duitsland? Of probeer je je zoveel mogelijk te verstoppen voor het voetbal? Ik kijk er stiekem al een paar dagen enorm naar uit en vind het een spannende wedstrijd! Natuurlijk ben ik voor Nederland maar ik heb altijd al een beetje sympathie voor Die Manschaft gehad, dus leuk gaat het sowieso wel worden!

De voetbalkoorts is hier dus wel een beetje losgebarsten. Ik doe fanatiek mee met de pool van de schoonfamilie (jaja!) en heb – behalve de wedstrijden tussen Polen – Rusland en Tsjechie – Griekenland – alles tot nu toe gezien. Ik zat te gillen op de bank voor Italië (Gianluigi Buffon is mijn favoriete voetballer) en had bijna op mijn nagels zitten knagen tijdens de wedstrijd tussen Frankrijk en Engeland. Ik vind alles leuk, heb nog geen saaie pot gezien en heel veel verrassende uitslagen. Zo gaaf! Daarnaast kijk ik elke avond ook nog studio Sportzomer, wat het feestje toch af maakt en wat er voor zorgt dat ik bijna zes (!) uur televisie per dag kijk! Dat is nogal wat, als je bedenkt dat de tv hier veel meer uit staat dan aan.

China Glaze Orange you hot 21 309x212 custom Voetbalkoorts!En Oranje? Tja. Da’s toch echt een gevalletje apart. Echt sprake van Oranjekoorts heb ik hier niet, hoewel ik hoop dat ze het toch echt gaan winnen vanavond. En natuurlijk, mijn nagels zijn vandaag oranje gelakt (Orange You Hot van China Glaze), ik heb een speciale oranje-outfit en ik zit fanatiek te gillen op de bank vanavond, maar als ze verliezen? Tja, dan is het gewoon heel jammer! Er zijn nog zoveel meer wedstrijden te bekijken die nog zo spannend gaan worden, dat ik niet direct de tv uit laat als Oranje naar huis gestuurd wordt.

Gelukkig is het zo ver nog lang niet en hebben we eerst een lange dag te gaan voor het kwart voor negen is en daarna nog zeker 90 minuten voetbal te gaan. Wil jij de hele dag al op de hoogte blijven van al het nieuws rondom de wedstrijd van vanavond? Dan heb ik hier een paar leuke tips voor je:

- RTLNieuws Liveblog Oranje – Duitsland. Op de redactie van RTLNieuws is de Oranjekoorts goed losgebarsten en op een luchtige manier wordt daar een liveblog bijgehouden met allerlei grappige feitjes, nuttige weetjes en het laatste nieuws rondom de wedstrijd van vanavond. Zo weet ik nu dat PVV-kamerlid Dion Graus vandaag een gruwelijk lelijke Oranje bloes draagt, er vanavond zo’n 15.000 Oranjefans op de tribune in Charkov zitten en dat het er nu zo’n 35 graden is. Heftig!

- UEFA 2012 app voor Iphone en Android: Deze handige app is voorzien van heel veel prettige functies. Zo blijf je op de hoogte van al het nieuws, kun je zelf je favoriete elftal(len) selecteren en krijg je pushmeldingen met nieuws, informatie over de wedstrijd en nog veel meer. Er zijn video’s en foto’s te bekijken, je kunt zelfs reisinformatie over de gast-steden bekijken waar de wedstrijden gespeeld worden. Kortom: alles wat er ook maar te weten en te volgen valt rondom het EK, kan met deze app! Klik hier voor de download voor Iphone en klik hier als je de app wil downloaden voor Android.

- Nu.nl – EK 2012 Dossier: Ook nieuwssite nu.nl heeft altijd een leuk dossier rondom belangrijke voetbalwedstrijden en toernooien. Op hun speciale EK 2012 pagina kun je alles zien, lezen en terugkijken wat je hebt gemist en staan er veel interviews met spelers, oud-spelers, coaches en andere influentials rondom de wedstrijd op. Lekker om even tussendoor bij te lezen in voorbereiding op vanavond!

Gaat Nederland winnen? Laat hieronder in de reacties weten wat jouw voorspelling is voor vanavond! Degene die exact de goede uitslag heeft krijgt een leuk pakketje met vijf van mijn favoriete beautyproducten! Vergeet niet een geldig e-mailadres bij je voorspelling te zetten, anders kan ik de winnaar niet berichten. Je kunt nog meedoen tot 20.45 vanavond, reacties die daarna zijn gepost worden niet meer meegeteld. De winnaar wordt morgen bekend gemaakt icon smile Voetbalkoorts!

Heel veel plezier tijdens de wedstrijd vanavond!

Liefs,
Emma.

27 Reacties

 1. Oei oei, das wel de kat op t spek binden he ;-0  Okee, een gokje wagen, 2-1 voor Nederland! En als ik heel eerlijk ben maakt het niet uit wat het wordt qua uitslag, als we maar winnen. Nagelbijt ze vanavond…

  •  @Sanne040
    Nee!! Geen nagels bijten !! Das zonde ;-)

   • No worries, ik heb nette lange nagels

 2. 3-1 voor NL! (@SanneK_ op de twitters)

 3. Ik denk eigenlijk dat Duitsland gaat winnen. Met 1-0. Sorry…
   
  (Maar troost je: ik heb er geen verstand van. :P )

   •  @Life&Cookies Nee :)

    •  @Nelleke Als je wint ga ik me echt helemaal bescheuren ;-)
      

 4. Sorry. Ik heb weinig vertrouwen in NL, al blijf ik wel hoop houden. :-)
  Ik ga voor 1-3,  Duitsland wint dus. 
  Ik ben pietstra . 

 5. Ik heb er ook geen verstand van, maar ik wil gewoon dat Nederland wint. Ik zeg doodleuk 3-2. :-D

   •  @Life&Cookies Positiviteit! Karma! Ofzo ;-)

 6. Duitsland wint met 4-1

 7. Ik doe 2-1 voor Nederland. We houden de moed erin ;-)

 8. Zet je – om mee te doen – wel je reactie onder aan mijn blog? :-) Goede voorspelling wel!

 9. 2-1 voor Duitsland. En nee, ik ga niet kijken :)

 10. Ik zeg 3-1 voor NL

 11. Geen verstand van, echt niet.. maar wel altijd leuk om fanatiek mee te kijken! Ik ga voor gelijkspel 1-1

 12. 2-0 voor the Germans… Helaas haha

  •  @Aukje Nee!! Alhoewel mijn vader iets gelijkwaardigs voorspelde…

 13. Ik hoop 2-0 voor Nederland! Heb m’n oranje vest aan, misschien dat het helpt. 

 14. Ik hoop natuurlijk dat NL gaat winnen! Met 2-1 zou leuk zijn.. Maar ik denk zelf dat het eerder 2-1 voor duitsland wordt.. Mijn voorspelling is dus dat de duitsers gaan wnnen (helaas)

 15. Nou alleen een puntje voor NL nog ^.^

 16. Jaaaaaaa 2 – 1 .. Nu houden zo =P *graag gelijk heeft*

 17. jaja… :)

 18. jaaaaaaaa ik had m gooooooeeeeeeeeeeeeed

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>