Navigation Menu+

Over verlies, toetjes en bloggen

Geplaatst on 14 juni 2012 in Life&Cookies | 6 reacties

20120613-_MG_0978

Tussen wederom een avond vol voetbal door, toch nog even tijd voor een blogje! En dat is niet geheel onbelangrijk, want ik moet natuurlijk nog bekend maken wie er de uitslag van de teleurstellende wedstrijd van Nederland-Duitsland goed had! Ondanks al jullie inzet en hoop voor Nederland werd het toch echt 2-1 voor Duitsland en Elsbeth en Renske hadden dat van te voren maar al te juist ingeschat! Ondanks de gigantisch teleurstellende wedstrijd en de frustratie op de bank, was ik toch blij dat de uitslag goed geraden was, dat maakt het misschien toch allemaal net iets leuker! Dus dames, jullie hebben daarom béiden een leuk pakketje gewonnen met een paar lekkere producten erin! Hou je mail in de gaten, want ik neem z.s.m contact met jullie op!

Workshop Sucre – Peter Scholte
Woensdag was ik in Amsterdam, bij een leuke workshop in Restaurant Sucre. MV Media produkties organiseerde samen met Luc Wong van monchou (jeweetwel, van die lekkere zachte roomkaas) een leuke middag voor food- en lifestylebloggers, waarbij de bekende chef-pâtissier Peter Scholte ons van alles over toetjes leerde. Een uitgebreid verslag volgt nog, maar ik kan je nu al vertellen dat het echt heel erg leuk en vooral heel lekker was! We werden verdeeld in groepen en hebben samen vier overheerlijke zoete gerechten gemaakt, waarin bij elk gerecht monchou was verwerkt. Want je kunt daar natuurlijk veel meer mee dan monchoutaart of cheesecake maken.

Op de foto hieronder maak ik met Levine (van uitdekeukenvanlevine.nl) de bodem voor een cheesecake, die later zou worden opgediend met crème suisse, frambozen, lavendel-gel en een caramel filo. En dat was écht… goddelijk!

20120613  MG 0978 600x399 Over verlies, toetjes en bloggen

Nog even geduld voor een uitgebreid verslag dus, ik wacht nog even op een paar foto’s en dan kan ik er mee aan de slag. Hou de blog dus in de gaten, want ik ga in die blog een heerlijk recept met je delen!

Ietsje stiller
Sowieso zal het de rest van de maand ietsje stiller zijn op L&C, vanwege iets heel anders. Samen met mijn vriend ben ik namelijk druk met het opzetten van onze onderneming. Dat is natuurlijk heel erg gaaf maar ook ontzettend druk. We doen alles met z’n tweetjes dus kost het heel erg veel tijd en omdat we 1 juli écht willen starten, komt het (leuke doch tijdrovende) bloggen een beetje onder druk te staan. Onderwerpen genoeg (er komen blogs over arganolie, kimono-mode en nieuwe make-up producten aan), dus daar ligt het niet aan. Het belangrijkste is dat ik mezelf nergens toe wil dwingen én jullie niet met slecht verzonnen blogs op wil zadelen, dus hou ik het de rest van de maand dus ietsje rustiger aan. Dan kan ik lekker werken aan ons nieuwe project en hou ik het bloggen over voor als ik even een vrij momentje heb!

Daarom wil ik jullie aanraden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan krijg je keurig een mail als ik een nieuwe blog online heb gezet en kan je het dus nooit vergeten! Ook kun je zelf aanvinken welke blogs uit welke categorieën je wel en niet in je mail wilt krijgen. Maak je geen zorgen, ik verstuur geen spam en alleen bij hoge uitzondering ontvang je een algemene nieuwsbrief. Wel blogs, geen onzin dus. Ideaal toch? Inschrijven kan hier! <- klik!

Thank y’all for sticking with me!

Liefs,
Emma

p.s: Wil je graag een gastblog schrijven over jouw hobby, supergave reis, gekke eigenschap of favoriete beautyproduct, recept of huisdier? Laat het vooral weten, blogs zijn altijd welkom natuurlijk! Je hoeft niet perfect te kunnen schrijven en uiteraard wil ik je graag helpen. Zorg wel dat je minimaal drie leuke foto’s maakt die erbij kunnen. Mailen kan naar emma@spems.nl of neem even contact op via Facebook of Twitter!

6 Reacties

  1. Succes met jullie onderneming! :)

  2. Hoe jammer voor ons het ook is dat er minder blogs komen hoe blijer ik ben voor jullie en ik hoop dan ook dat alles gaat zoals het moet gaan =) veel succes lieverds! Jullie kunnen het!!

  3. Wat een leuke site! Ik ben hier gisteren per toeval op gekomen (Google: leuke Nederlandse blogs) en heb ondertussen het merendeel van je artikelen gelezen. Je hebt een ontzettend energieke schrijfstijl, die het leuk maakt om door te blijven lezen.

    Heel erg veel succes en plezier met jullie onderneming! En hoewel je al gewaarschuwd hebt voor wat minder activiteit op Life&Cookies.nl de komende tijd, blijf ik je in de gaten houden ;-)

  4. Jammer voor Nederland. Maar god wat ben ik verliefd geworden op deze blog.

  5. Ben benieuwd naar je verslag van de workshop! En succes met jullie bedrijf! Ben benieuwd naar wat jullie allemaal gaan ondernemen! :)

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>