Berlin11-380

Even lezen: Lifeandcookies.nl is gesloten.

By in Persoonlijk on 15 februari 2015

Hallo daar!

Helaas is Lifeandcookies gesloten. Dat betekent: de blog wordt niet meer up to date gehouden of bijgewerkt en hier zullen ook geen nieuwe blogs meer verschijnen. Ik heb sinds 2012 met heel veel plezier aan lifeandcookies.nl gewerkt en er ontzettend veel tijd en liefde in gestoken en heel veel van geleerd. Maar tijden veranderen, ik ben zelf ook veranderd en heb gemerkt dat ik – sinds ik in Berlijn woon – minder en minder feeling heb met de Nederlandse lifestyle die zo bij lifeandcookies hoorde. Na lang wikken en wegen heb ik daarom besloten om echt met Lifeandcookies te stoppen.

Het goede nieuws: ik ben niet gestopt met bloggen. In 2013 maakte ik al een grote pagina met allerlei tips en to-do’s in Berlijn en dit is doorontwikkeld tot een volwassen blog over Berlijn. Hier schrijf ik met regelmaat artikelen over dingen die ik zie en doe en meemaak in de stad waar ik zo van hou. Niet ieders kopje thee maar als je mij wil blijven volgen of gewoon nieuwsgierig bent wat ik nog meer te vertellen heb, dan nodig ik je van harte uit om een kijkje te komen nemen op www.wattedoeninberlijn.nl.

Ik wil iedereen die in de afgelopen jaren gelezen, gereageerd of gebruik heeft gemaakt van alle content op Lifeandcookies.nl ontzettend bedanken! Ik heb genoten van alle leuke vragen, reacties en de suggesties en tips, dank daarvoor!

Heel veel liefs,

Emma.

p.s: TL;dr: Mijn blogs kun je voortaan hier lezen.
p.p.s: Heb je vragen over of n.a.v een blog die je hier gelezen hebt? Neem dan via deze pagina contact met me op!

 

2 thoughts on “Even lezen: Lifeandcookies.nl is gesloten.

 1. 1

  Hoi Emma,

  Zoekend naar de ingrediënten van rocky road kwam ik weer eens op jouw L&C-site terecht. Al is ie gesloten, toch nodigt hij uit tot lezen. Hij bracht me van idee op idee; wat een onwijs leuke recepten heb je en wat een heerlijke persoonlijke stijl. Ik ga de suikervrije muffins binnenkort proberen!
  Ik heb alle begrip voor je veranderde aandacht, ik je Berlijn-blogs, maar mocht je ooit weer eens L&C oppakken: ik ben fan!
  Groetjes, Birgit

 2. 2

  Beste Emma,

  Morgen ga ik naar de Ikea omdat ik jouw superleuke DIY inloopkast in onze nis wil maken. Nu lees ik alleen dat je website gesloten is… Zou je mij misschien de benodigde ikea items willen mailen? Ik zou daar erg blij mee zijn! Groetjes, Annika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>