Kan ik mijn bestelling ruilen?

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om je bestelling te ruilen. Je kunt alleen je bestelling retourneren en dan een nieuwe bestelling plaatsen. Hiervoor moet natuurlijk wel het product nog op voorraad zijn. Omdat wij altijd zorgen voor een trendy aanbod, kan het voorkomen dat we oudere producten niet meer verkopen of dat ze uitverkocht zijn.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, binnen 14 dagen na ontvangst bestelling kun je je bestelling geheel of gedeeltelijk retourneren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. Je ontvangt wel het complete aankoopbedrag terug.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als je je bestelling wilt retourneren dan kun je een mailtje sturen aan info@lifeandcookies.nl vermeld hierin je bestelnummer en afleveradres. We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Waar kan ik wel en niet mijn bestelling retourneren?

Je kan alleen onbeschadigde artikelen ruilen. Als het om kleding gaat, dan mag deze niet gedragen zijn. Bovendien moet het product compleet zijn en met de originele verpakking. Alleen dan kunnen we het artikel retour nemen en je het geld terugstorten.

Ontvang ik mijn geld terug bij retour?

Ja, als je je product in goede orde retour stuurt dan ontvang je je aankoopbedrag terug. De verzendkosten zijn echter voor eigen rekening.